Пелегрини не си представя Агуеро да играе в Рим


Пелегрини не си представя Агуеро да играе в Рим
Снимка: Getty Images/Guliver

1899 0

Снощи Манчестър Сити победи с 1:0 Евертън на "Етихад", но лошата новина от двубоя е контузията на Серхио Агуеро, която той получи още в 7-ата минута.

По първоначални данни, той има увреждане на коленна връзка, като днес той ще мине скенер, който ще покаже доколко сериозна е неговата контузия.

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини обаче не е оптимист за състоянието на отбелязалия 14 гола в Премиършип нападател, който почти със сигурност няма да играе в решаващия двубой от Шампионска лига за класиране на осминафинал срещу Рома, и то в Рим.

"Не мога да ви кажа към момента как е неговото състояние. Има проблем с връзка в коляното, но ще знаем повече в неделя. Вероятно ще изпусне двубоя в Рим, тъй като подобни контузии трудно се лекуват за 3 дни", сподели тъжно Пелегрини след победата снощи.

Агуеро е основен голмайстор на "гражданите", като именно той с хеттрик срещу Байерн Мюнхен за победата с 3:2 в миналия кръг от ШЛ запази шансовете на Сити за класиране напред.

Проблеми с контузии имат още Един Джеко, Стеван Йоветич и Давид Силва, като и тримата са под въпрос за мача срещу Рома. Босненският национал по всяка вероятност ще почне като титуляр, след като записа 15 минути срещу Евертън снощи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички