Агуеро със съмнения за тежка контузия, пропуска мача с Рома?


Агуеро със съмнения за тежка контузия, пропуска мача с Рома?
Снимка: Guliver/Getty Images

1632 0

Шансовете на Манчестър Сити да се класира напред към осминафиналите в Шампионска лига претърпяха сериозен спад, и то само 7 минути след началото на срещата на "гражданите" срещу Евертън.

Голмайсторът на тима Серхио Агуеро се сблъска в борба за топката с Бешич и падна на тревата, държейки се за коляното. Нападателят се опита да продължи, но впоследствие даде знак на Мануел Пелегрини да го замени.

Аржентинският ас напусна терена на "Етихад" с видими болки в областта, като той дори се разплака на влизане в тунела на стадиона. Разбира се, звездата на тима беше изпратен с аплодисменти, а стадионът беше смълчан, до момента в който Яя Туре не се разписа от дузпа за 1:0.

Проблемите на Агуеро обаче изглеждаха големи, като по първи прогнози той има проблем с връзките в коляното или менискуса. Ще му бъдат направени изследвания, като утре трябва да стане ясно неговото състояние.

След начина, по който напусна терена, обаче не се знае дали той ще играе срещу Рома. Агуеро вече изпусна няколко мача през сезона заради проблеми с коляното.

Иначе, Агуеро има 14 гола до момента в Премиършип, а освен това собственоръчно победи Байерн с 3:2 и запази шансовете на своя тим в Шампионска лига. По всяка вероятност Манчестър Сити ще се оправя без него срещу Рома в Рим в директен спор за второто място в групата. Освен него контузен е и Един Джеко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички