Педро почна да се колебае за Юнайтед заради Ван Гаал


Педро почна да се колебае за Юнайтед заради Ван Гаал

1974 0

Звездата на Барселона Педро Родригес, който донесе Суперкупата на Европа за своя тим, се колебае за трансфера си в Манчестър Юнайтед, информира в днешното си издание "The Thelegraph".

Реномираният журналист Джейми Джаксън пише, че крилото е разочарован от отношението на Луис Ван Гаал към неговия бивш съотборник и добър приятел Виктор Валдес.

Както е известно, вратарят беше привлечен през зимата на "Олд Трафорд" и записа 2 мача в Премиър лийг. През останалото време той беше пратен да тренира с отбора до 21 години, а от новия сезон дори не е картотекиран в състава. В момента Валдес се води 5-и избор на вратата на Манчестър Юнайтед.

Луис Ван Гаал изхвърли бившия ас на Барселона с изказването, че не споделя футболната му философия. Педро пък се е чул с Валдес и това сериозно го е разколебало, въпреки че желанието му продължава да е да напусне "Камп Ноу".

Педро иска да играе по-често, тъй като през следващото лято има Европейско първенство по футбол, като той е ключов за Висенте дел Боске футболист. Липсата на игрово време обаче може да му коства титулярното място в селекцията на Испания.

Интерес към Педро има и от страна на другия тим в Манчестър - Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички