Цел на Юнайтед стана капитан на Тотнъм


Цел на Юнайтед стана капитан на Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

1503 0

Основният фаворит за заместник на Давид Де Хеа в Манчестър Юнайтед - Уго Лорис, е новият капитан на Тотнъм. С този ход мениджърът Маурисио Почетино окончателно ще се опита да задържи френския национал на "Уайт Харт Лейн".

"Юго заслужава да бъде капитан, а негови заместници ще са Ян и Хари. Това според мен е правилното решение. През миналия сезон избрах Йонес, но сега моят избор е Лорис. Той е истински лидер, а това, че го искат от Юнайтед го желаят допълнително доказва качествата му.

Юго обаче е щастлив тук и няма да ходи никъде. Надява се един ден да играе в Шампионска лига с Тотнъм, това е истината. Той има 4-годишен договор и смятам, че ще го изпълни", категоричен е бившият наставник на Саутхямптън.

Досега капитан на тима беше Юнес Кабул, който обаче загуби доверието на своя треньор, а през това лято премина в Съндърланд. Втори капитан остава Ян Вертонген.

Иначе Лорис е силно желан от Луис Ван Гаал, но засега се очертава той да остане в Лондон. През следващото лято обаче Давид Де Хеа напуска "Олд Трафорд" и трансферът на вратаря може да бъде отново актуален за 20-кратните шампиони.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички