Отказва ли се Манчестър Юнайтед от Санчо? Насочи се към неочакван ас от Серия А


Отказва ли се Манчестър Юнайтед от Санчо? Насочи се към неочакван ас от Серия А
Снимка: Getty Images/Gulliver

1764 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед може и да се отказва от идеята да привлече Джейдън Санчо. Борусия Дортмунд иска да получи гарантирано 120 милиона евро за крилото, а "червените дяволи" не са склонни да я платят и изглежда са се насочили към други потенциални попълнения за атаката си. 

Според информация на италианския "LA Nazione", английският гранд е отправил официална оферта за един от най-добрите млади нападатели в Европа - Федерико Киеза. Звездата на Фиорентина може да играе както по двете крила, така и в ролята на втори нападател, а сумата, която Манчестър Юнайтед предлага 55 милиона евро. 

"Червените дяволи" се надяват това да е достатъчна сума с оглед на икономическата криза, която плъзна в света в следствие на пандемията от Covid-19. "Виолетовите" бяха фиксирали цената на Киеза на сума между 70 и 80 милиона евро, но това беше преди събитията в света през последните няколко месеца. 

22-годишният Киеза направи много силен сезон в Серия А, като вкара 11 гола и направи 6 асистенции. В предпоследния кръг той заби хеттрик за разгрома с 4:0 над Болоня. Интер и Ювентус също имат желание да се подсилят с със сина на бившия ас на Парма Енрико Киеза, но до момента не е имало нито една официална оферта за него. Какви са последните информации за трансфера на Санчо в Манчестър Юнайтед четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички