Отчая ли се Ралф Рангник? Немецът срещна трудности да обясни пропуските на Манчестър Юнайтед


Отчая ли се Ралф Рангник? Немецът срещна трудности да обясни пропуските на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1689 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник бе доста тъжен след последния съдийски сигнал на "Олд Трафорд" срещу Уотфорд и на пресконференцията си заяви, че му е трудно да обясни на какво се дължат многото пропуски на неговите футболисти. Тимът остана на 4-о място във Висшата лига, но Арсенал, Уест Хям и Тотнъм са плътно зад него, а имат и мачове по-малко...

"Отново чувството е, че изпуснахме две точки, които лесно трябваше да спечелим. Направихме всичко правилно, с изключение на отбелязването на гол. И в двете полувремена имахме достатъчно възможности. Не се получи и затова, не за пръв път, изпускаме важни точки във важен мач", започна той.

"През първата част имахме четири чисти положения, като поне едно или две от тях трябваше да се превърнат в гол. Същото стана и през второто полувреме. В крайна сметка става дума за ефективност, за това да бъдеш безупречен пред гола, но при нас не се получава в пореден двубой. Иначе имахме пълен контрол над мача. Съперникът имаше един или два удара, но като цяло ги надиграхме напълно".

"Трудно е да дам обяснение защо правим толкова пропуски. Работата на треньорите е да помогнат на отбора да създаде достатъчно голови положения. Ако имахме само две-три, тогава щях да се запитам къде греша и какво мога да подобря, за да създадем повече шансове. С толкова положения, колкото имахме днес, трябваше да спечелим този мач", допълни треньорът на "червените дяволи".

*Четете всичко по-интересно за мача Манчестър Юнайтед - Уотфорд в SportLive (последвайте линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички