От пълния със звезди Манчестър Юнайтед: Гуардиола би взел само един-единствен футболист в Сити


От пълния със звезди Манчестър Юнайтед: Гуардиола би взел само един-единствен футболист в Сити
Снимка: GettyImages

23485 0

Наставникът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, е познат на футболния свят с отличното си око за футболисти. Наскоро стана ясно, че от пълния със звезди градски съперник - Манчестър Юнайтед, испанският специалист би взел в своя състав само един-единствен футболист.

Гуардиола признал за това, но тайно

"Football Insider" твърди, че Гуардиола е признал тайно, че само един играч на Манчестър Юнайтед е достатъчно добър, за да влезе в неговия отбор - Маркъс Рашфорд.

Още: Какво каза Хосеп Гуардиола за Манчестър Сити 1:0 Брентфорд, за Ерлинг Холанд и за битката за титлата с Ливърпул и Арсенал?

Има информация, че Пеп отдавна се възхищава на Рашфорд и вярва, че той е единственият член на отбора на Юнайтед, който би играл постоянно за "гражданите".

Гуардиола вярва, че само Рашфорд би паснал на Манчестър Сити

Английският национал е отбелязал само пет гола за хората на Ерик тен Хаг този сезон, въпреки че е играл 30 мача във всички турнири към момента. Засега той не успява да повтори, поне до момента, отличния си сезон 2022/23, в който реализира 30 гола - 26-годишният нападател ще се надява, че е направил достатъчно, за да спечели място в отбора на Гарет Саутгейт за Европейското първенство в Германия това лято.

Припомняме, че нападателят на "червените дяволи" подписа страхотен нов договор с тима от "Олд Трафорд" през лятото, като се съобщава, че новата му заплата е около £375 000 на седмица, която го прави един от най-скъпоплатените футболисти на Острова.

Още: Ерлинг Холанд вече е поразил всички цели във Висшата лига, а Манчестър Сити се залепи зад Ливърпул (ВИДЕО)

Треньорът на Брентфорд посочи кой англичанин е най-близо до спечелването на "Златната топка"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички