Манчестър Юнайтед към Гризман: Номер 7 е свободен и чака


Манчестър Юнайтед към Гризман: Номер 7 е свободен и чака
Снимка: Getty Images/Guliver

8069 0

Манчестър Юнайтед се готви са сериозен трансферен удар през лятото. "Червените дяволи" ще опитат да привлекат звездата на Барселона - Антоан Гризман, след като се появи информация, че каталунците са готови да се разделят с него срещу 90 млн. паунда.

Френският национал пристигна на "Камп Ноу" миналото лято, но няма това влияние върху отбора, каквото се очакваше от него. Сега от Барса искат да спечелят добри пари от сделка за него, за да може обновят състава.

Юнайтед от своя страна е готов да превърне Гризман в основната си цел и дори са готови да покажат, че ще му дадат и любимия му номер 7, който бе носен последно от Алексис Санчес, пише Mundo Deportivo. Чилийският нападател в момента е под наем в Интер.

От "Олд Трафорд"се интересуваха от френския футболист още през 2017г. когато той играеше в Атлетико Мадрид. Тогава обаче Гризман предпочете да подпише нов договор с „дюшекчиите“, а впоследствие премина в Барселона през лятото на миналата година. В същото време пък бе съобщено, че каталунците вече са договорили супер трансфер - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички