От днес Йозил ще трябва да се бори за мястото си в тима на Арсенал


От днес Йозил ще трябва да се бори за мястото си в тима на Арсенал
Снимка: Guliver/GettyImages

2486 0

Когато Арсенал привлече Месут Йозил от Реал Мадрид, очкаванията към германеца бяха огромни. В първия си сезон на "Емирейтс" халфът направи истински фурор, но постепенно нивото му на игра спадна. И ако по времето на Арсен Венгер Йозил е имал гарантирано титулярно място, изглежда при Унай Емери такова няма за немския футболист.

През уикенда "топчиите" записаха първа победа за сезона, като надиграха Уест Хям, а в групата на Арсенал не бе именно Йозил. Официално от клуба обявиха, че той има вирусно заболяване (седмото му такова заболяване отначалото на 2018 година!), но според медиите в Англия Емери е обявил на голямата звезда, че ще го остави резерва срещу "чуковете", а в отговор Йозил отказа да се яви на стадиона.

Според "The Mirror" Емери е поискал да види повече от своя играч на тренировка, за да си върне титулярното място в тима. В противен случай ще бъде оставян на пейката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички