Още любими холивудски звезди инвестират в отбори от Висшата лига?


Още любими холивудски звезди инвестират в отбори от Висшата лига?
Снимка: GettyImages

1431 0

Прочутата американска актриса - Рийз Уидърспун, разкри, че освен към киното, таи сериозна любов и към най-популярния спорт в света - футбола. Тя разкри и кой е любимият ѝ английски тим.

Уиндърспун е носителка на най-престижната награда Оскар за най-добра женска роля във филма „Да преминеш границата“. Освен това, е най-високо платената актриса в Холивуд.

Чаровната актриса разкри, че отборът на нейното сърце, както и този на синовете ѝ, е Арсенал. Това се случи по време на гостуването ѝ в "BBC's The One Show", в което рекламира новия си филм заедно с друга холивудска звезда в лицето на Ащън Къчър.

"Това е нашият отбор", заяви тя, отнасяйки се към Арсенал", разкривайки желанието си двамата да последват примера на други свои колеги, които инвестират във футбола в Англия.

"Голям фен съм на футбола в САЩ. Гледам и Висшата лига и наскоро бях съвсем близо да инвестирам в един от отборите", призна Къчър, обяснявайки защо не се е възползвал от възможността.

"Ако притежавам футболен отбор, искам да ходя да гледам мачовете му. Не съм сигурен дали в момента мога да летя и да се връщам всеки път", допълни още той.

Четете всичко най-ново около Висшата лига тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички