Адвокатът на Дани Алвеш е подал жалба към съда с искане за освобождаването му


Адвокатът на Дани Алвеш е подал жалба към съда с искане за освобождаването му
Снимка: Getty Images

2256 0

Адвокатът, отговарящ за защитата на Дани Алвеш, подаде жалба срещу задържането на клиента му за "предполагаемо престъпление за сексуално насилие". Защитата на футболиста поиска освобождаването му от затвора, като се позова на... семейните му корени.

Според Vanguardia, адвокатът на Алвеш е представил документ от 24 страници, в който иска да гарантира, че бившият играч на Барселона няма да се опита да избяга и ще остане в Испания преди съдебния процес. Водещият разследването съдия прецени, че има опасност Дани Алвеш да се укрие, поради което наложи мярка за неотклонение "задържане под стража" на футболиста. 

Съдът в Барселона може да наложи мерки на Дани Алвеш като отнемане на паспорта му, явяване в съда на определени дати или носене на гривна за проследяване, ако той бъде освободен, съобщава El Periódico.

Припомняме, че лишаването от свобода на Даниел Алвеш имаше незабавни последици върху кариерата му на футболист. Мексиканският клуб Пумас, към който той принадлежеше, обяви, че прекратява договора на Дани Алвеш, като първоначално беше планирано да продължи там до края на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички