"Още едно доказателство" - разочарованият Ангелос Постекоглу не спести нищо на Тотнъм


"Още едно доказателство" - разочарованият Ангелос Постекоглу не спести нищо на Тотнъм
Снимка: Getty Images

927 0

Преди около месец Тотнъм беше на върха в английската Висша лига, но в следващите пет мача "шпорите" спечелиха само една точка (3:3 срещу Манчестър Сити), губейки сблъсъците с Челси, Уулвърхемптън, Астън Вила и Уест Хям, въпреки че повеждаха във всеки един от тях!

Така тимът на Ангелос Постекоглу се срина до петото място във временното класиране с актив от 27 пункта - девет по-малко от лидера Арсенал.

Старши треньорът бе напълно откровен след поражението от "чуковете", дошло във вечерта на 7-и декември: "Получи се пореден двубой, в който до един момент доминирахме на терена, но не успяхме да материализираме тази доминация и така позволихме на съперника да остане в мача. Според мен се представихме много зле и в двете наказателни полета - изпуснахме много положения и допуснахме ужасни голове".

"Генералният извод е, че имаме да извървим дълъг път и тази вечер получихме още едно доказателство в тази насока", констатира Постекоглу.

"Подготвям отбора така, че да печели мачовете, а не просто да води с 1:0 на полувремето. Добро представяне означава да победиш с 3:0 или 4:0. А когато не го правиш и вместо това допускаш попадения - тогава получаваш това, което заслужаваш", обясни разочарованият треньор на Тотнъм.

*За "шпорите" предстои тежко домакинство на Нюкасъл - 10-и декември, 18:30 часа (българско време).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Най-големият майтап в историята на футбола" - въпрос за Манчестър Сити разсмя Юрген Клоп!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички