"Орлово око": Фенове някак забелязаха първи гаф на Почетино в Челси (СНИМКА)


"Орлово око": Фенове някак забелязаха първи гаф на Почетино в Челси (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

9643 0

Привържениците на Челси забелязаха много любопитен детайл на снимка, на която са новият мениджър на клуба Маурисио Почетино и легендата Джон Тери. Някои от тях дори го приеха като първи сериозен гаф.

Въпросната снимка е качена от бившия бранител на "сините" от Лондон в личния му профил в социалната мрежа Twitter. На нея на заден фон се вижда и дъска, която се използва за тактически разбор.

Запалянковците с по-набито зрение обаче отбелязаха няколко смущаващи факта. На нея присъстват имена, за които със сигурност се знае, че няма да играят в Челси през следващия сезон и дори вече си имат нови отбори.

Става въпрос за Мейсън Маунт, Калиду Кулибали, Нголо Канте, Едуар Менди и Матео Ковачич. Снимката е качена на 08.07 от Джон Тери, но дори да е направена по-рано, още при идването на Почетино бе ясно за някои от играчите, че ще се разделят с Челси.

Това накара някои фенове да се притеснат относно това защо в тактическите разбори присъстват имена, които не са от отбора. Разбира се, възможно е дъската да не се ползва от дълго време и да не ѝ се обръща внимание.

Наскоро пък Маурисио Почетино отговори на въпрос за евентуален трансфер на Хари Кейн в Челси. Както е известно, двамата работиха заедно в Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички