Маурисио Почетино отговори на въпрос за евентуален трансфер на Хари Кейн в Челси


Маурисио Почетино отговори на въпрос за евентуален трансфер на Хари Кейн в Челси
Снимка: Getty Images

2714 0

Новият старши треньор на Челси и бивш такъв на Тотнъм - Маурисио Почетино, не пожела да каже в прав текст дали има шанс да ръководи отново звездата на "шпорите" Хари Кейн.

Както е известно, 29-годишният нападател, който на 28-и юли ще навърши 30 години, има договор с Тотнъм за още 12 месеца и засега няма индикации, че ще подпише нов такъв, което пък принуждава ръководството да го продаде през настоящия трансферен прозорец, за да не рискува да го изпусне без пари през следващото лято...

По време на пресконференция, Почетино бе запитан дали трансфер на Кейн на "Стамфорд Бридж" е възможен, а той отговори по следния начин:

"Не обичам да говоря за футболисти, които са собственост на други отбори! В случая става въпрос за един от най-добрите нападатели в света. Не би било честно от моя страна да казвам каквото и да е било", обясни аржентинецът, цитиран от "Fotmob" и допълни:

"Феновете не са глупави и знаят, че моите отношения с него винаги са били прекрасни. Гледах го как израства и как постига всичко, което е постигнал. На този етап ние като клуб мислим по различен начин. Разбира се, работим здраво, за да се опитаме да подсилим състава, но не бих искал да говоря за играчи, още по-малко пък за такива, което са ми били близки".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - В опит да го задържи: Тотнъм повишава заплатата на Хари Кейн?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички