Оптимистично! Астън Вила отправи оферти за дуо звезди на Реал Мадрид?


Оптимистично! Астън Вила отправи оферти за дуо звезди на Реал Мадрид?
Снимка: Getty Images

1949 0

Изненадващ английски клуб е отдаден на идеята да привлече две от звездите на Реал Мадрид - Марко Асенсио и Дани Себайос. Според информация от авторитетния журналист Санти Ауна, това е Астън Вила.

Дуо звезди за без пари

От твърденията на специалиста става ясно, че "виланите" желаят да си осигурят дуото на "кралете" като свободни агенти. Договорите и на двамата изтичат в края на сезона, а в Испания твърдят, че нито единият не желае да поднови договора си с клуба поради незадоволителни параметри по предложените им нови такива.

Във Вила са решени да се възползват от ситуацията. Самият Ауна твърди, че Асенсио би подновил контракта си при подобрени условия, докато позицията на Себайос не е особено ясна. Той разкрива и за отправени конкретни оферти от страна на английския клуб.

Възходът на Астън Вила

"Виненочервените" бележат забележително подобрение във формата си след поемането на наставническия пост от Унай Емери през ноември. Те спечелиха 14 от 26-е си срещи под ръководството на испанския специалист, губейки само 2 мача от март месец насам.

Това им представяне им отрежда 7-ото място във Висшата лига при актив от 58 точки. Евентуална победа срещу Брайтън в последния двубой за сезона в Англия би осигурила на отбора класиране в Лигата на конференциите. Именно това може да изиграе ключова роля в официализирането на евентуални подобни трансфери.

В съботния ден "виланите" постигнаха и реми с един от кандидатите за Топ 4 Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички