"Опасно и незаконно": От Ливърпул нападнаха нахлулия тийнейджър, той е арестуван


"Опасно и незаконно": От Ливърпул нападнаха нахлулия тийнейджър, той е арестуван
Снимка: Getty Images

3144 0

Тийнейджър е бил задържан, след като нахлу на терена на "Анфийлд" по време на дербито между Ливърпул и Манчестър Юнайтед, спечелено от домакините със 7:0. Тогава мениджърът Юрген Клоп побесня, след като фенът почти контузи Анди Робъртсън.

Пиарът на Ливърпул заяви: "Няма извинение за неприемливото и опасно поведение. Сигурността и безопасността на футболисти, колеги и привърженици е от първостепенно значение. Клубът ще продължи с процеса по формалните санкции.

Профилът на нахлулия е прекратен, докато тече процесът. Ако е намерен за виновен за нахлуването на терена без решение, той може да получи и криминално досие, както и доживотна забрана за посещаване на мачове на "Анфийлд", както и на останалите стадиони във Висшата лига.

Тези действия са опасни, незаконни и имат съответните последствия" - заяви той от името на клуба. Тийнейджърът доброволно е отишъл в полицейско отделени след случилото се. Мърсисайдската полиция работи с клуба по въпроса, потвърдиха от Ливърпул.

Отборът записа една от най-великите победи в богатата история на клуба. Вижте какво заяви Юрген Клоп след унижението над Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички