О'Нийл след Юнайтед: Вратарят опита да откъсне главата на нападателя, но разбирам защо не ни дадоха дузпата


О'Нийл след Юнайтед: Вратарят опита да откъсне главата на нападателя, но разбирам защо не ни дадоха дузпата
Снимка: Getty Images

2299 0

Манчестър Юнайтед стартира новия сезон във Висшата лига с драматична победа с минималното 1:0 срещу Уулвърхемптън. Успехът за "червените дяволи" донесе Рафаел Варан, който вкара единствения гол в мача след удар с глава.

В последните секунди Юнайтед можеше и да загуби трите точки, след като гостите имаха сериозни претенции за дузпа. Новият вратар на "Олд Трафорд" закъсня с намеса, не игра с топката и удари съперник, но 11-метров наказателен удар не бе отсъден, което вбеси мениджъра на "вълците" Гари О'Нийл.

"Изглеждаше сякаш вратарят се опита да откъсне главата на централния нападател. Така изглеждаше на живо, така изглежда и сега, когато гледам на запис. Много съм изненадан, че това не е нарушение. Ако опиташ да стигнеш топката и пометеш така здраво играча, трябва да е фал.

Не съм изненадан, че не получихме дузпата. Когато ми показаха картон, мислех, че съдията отива да преразгледа ситуацията. Разбирам, но не приемам" - сподели О'Нийл, който на пресконференцията след срещата призна, че Джонатан Мос му се е е извинил за това решение и признал, че е дузпа. Мос е част от органа, отговорен за съдийството на мачовете в английския професионален футбол (PGMOL).

Ерик тен Хаг пък изрази мнение, че дузпа не е имало. Вижте ситуацията по-долу в материала и преценете за себе си. Все пак Тен Хаг не бе доволен от Юнайтед срещу Уулвс, като коментира и Маунт, и Онана.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички