Олександър Зинченко с нова атака по Русия: Не ни наричайте братя... Никога! (ВИДЕО)


Олександър Зинченко с нова атака по Русия: Не ни наричайте братя... Никога! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2771 0

Звездният футболист на Арсенал - Олександър Зинченко, направи пореден коментар, с който атакува Русия и руските футболисти, заявявайки, че никога повече не трябва да зоват украинците като "братя".

Украинският национал направи своя коментар пред британския журналист Пиърс Морган, а пълното интервю се очаква да излезе скоро. Морган попита дали Зинченко би стиснал ръката на руски футболист, а футболистът на "топчиите" бе категоричен в отговора си.

"Никакъв шанс, никакъв шанс. Ще бъда честен. Никога няма да приема тяхната реакция. Всеки казва "те не са виновни за случилото се срещу Украйна", но да те са! Те не реагираха по никакъв начин на това. Ако никой няма да излезе и да проговори колко грешно е това, много съжалявам... Не ни наричайте братя, както го правехте преди. Никога!", заяви емоционално Зинченко.

Припомняме, че Зинченко е един от мнозината украински спортисти, които не спират да защитават ревностно Украйна, след като Русия стартира "военна операция" срещу страната през февруари 2022 година. Ето как се обърна към Владимир Путин украинският футболист в разгара на войната в неговата страна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички