Микел Артета с първи думи след фантастичната победа на Арсенал над Манчестър Юнайтед


Микел Артета с първи думи след фантастичната победа на Арсенал над Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1576 0

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, който изведе отбора до върха на Висшата лига, коментира представянето на своя тим в интервюто си след мача и обясни, че е бил притеснен след гола на Рашфорд, защото е "сложно" да губиш с 1:0 срещу Манчестър Юнайтед.

" Според мен трябва да празнуваме за две неща - едното несъмнено е победата, а другото е, че успяхме да се върнем в мача, след като първи изоставахме. Да падаш от Юнайтед с 0:1 е много неприятно. Харесва ми непримиримостта на моите играчи.

Не спирахме да търсим победата. Футболистите наистина ме изненадват с това как реагират в ситуациите. Насърчаваме ги да играят свободен футбол и в отбора има прекрасна енергия. 

Победите срещу големи отбори като Юнайтед ми дават надежда за бъдещето на този колектив. Ситуацията в първенството е много напрегната, тъй като разликата е малка. Победа, загуба или равенство - много лесно може да се изплъзне първото място.", заяви Артета пред Sky Sports. 

А ето какво бе мнението и на мениджъра на Манчестър Юнайтед след срещата - Ерик тен Хаг

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички