Оле Гунар Солскяер посочи най-добрия халф в света


Оле Гунар Солскяер посочи най-добрия халф в света
Снимка: Getty Images/Gulliver

9353 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер определи Пол Погба за „най-добрия полузащитник в света“ след завръщането му в игра от контузия.

Французинът влезе като резерва в 64-та минута при разочароващото поражение от Уотфорд с 0:2 в неделя, изигравайки първия си мач от септември насам, след като страдаше от проблем в глезена.

Запитан относно това дали Погба ще стартира като титуляр срещу Нюкасъл на Боксинг Дей, Солскяер отвърна: "Нека първо видим как ще реагира, как ще се чувства той. Той се представи много добре след влизането си в игра онзи ден. Вероятно ще започнем с него в стартовите 11, защото така ще увеличим силата си в атака." 

"Той може да играе навсякъде, включително и в цялата част на полузащитата. Може да играе дълбоко, да изпраща дълги пасове към нападателите. Може да играе и по-високо и да комбинира с останалите, както го направи в неделя. Зависи от мача. Това е хубавото на Пол – той е най-добрият полузащитник в света, може да изпълнява всички роли. Страхотно е, че се завърна след контузия", коментира норвежецът.

Междувременно една от трансферните цели на Манчестър Юнайтед за зимата "отпраши" към Катар (повече по темата четете тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички