Хари Магуайър сам разкри, че повече няма да бъде капитан на Манчестър Юнайтед и не скри разочарованието си


Хари Магуайър сам разкри, че повече няма да бъде капитан на Манчестър Юнайтед и не скри разочарованието си
Снимка: Getty Images

1256 0

30-годишният централен защитник на Манчестър Юнайтед - Хари Магуайър, написа дълъг пост в социалните мрежи, с който потвърди окончателно информациите, че старши треньорът - Ерик тен Хаг, му е взел капитанската лента.

"След разговор с мениджъра днес, той ме информира, че сменя капитана на отбора. Изложи ми своите доводи и въпреки че аз лично съм много разочарован - ще продължа да давам всичко от себе си всеки път, когато нося фланелката на Манчестър Юнайтед", започва постът на Магуайър.

"Искам да кажа огромно "благодаря" на феновете на Манчестър Юнайтед за цялата невероятна подкрепа, която получих, докато носех лентата на ръката си".

"От деня, в който поех тази роля, преди 3 години и половина, за мен бе огромна привилегия да водя Манчестър Юнайтед и един от моментите, с които се гордея най-много в кариерата си до момента. Направих всичко по силите си, за да помогна на отбора да постигне успех - на и извън терена", продължава бранителят и завършва по следния начин:

"Винаги ще бъда благодарен на Оле Гунар Солскяер, че първи ми гласува доверие и ми възложи отговорността. Пожелавам успех на всеки, който сега ще поеме капитанската лента - ще има пълната ми подкрепа!".

*Четете последните новини около Манчестър Юнайтед в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички