Огромни думи за Ливърпул - и то от доста неочакван човек


Огромни думи за Ливърпул - и то от доста неочакван човек
Снимка: Getty Images

12071 0

Неочаквано големи думи спомена легендата на Манчестър Сити Венсан Компани по адрес на Ливърпул. Белгийската икона в момента е мениджър на Бърнли, като неговият тим допусна поражение с 0:2 от мърсисайдци, като комплиментите заваляха след него.

Той се сети за "забавно нещо" и как преди години е играл срещу един от най-добрите отбори на Ливърпул в историята. Според него по интензитет сегашният отбор се доближава доста до онези нива.

Венсан Компани се изказа доста ласкаво за Ливърпул

Още: Клоп: Първият полусезон не беше перфектен, но е хубаво да си на върха

Според него футболистите на Юрген Клоп имат различни силни черти в сравнение с Тотнъм, Арсенал и Манчестър Сити. Ето и цялото изказване по темата на Венсан Компани след поражението от Ливърпул:

"Това е топ отбор, няма никакво съмнение. Всеки топ отбор във Висшата лига има различен стил и различна идея зад него, различни силни черти. Ливърпул има различни силни черти от Тотнъм, Арсенал и Манчестър Сити. За да си на върха във Висшата лига, трябва да имаш най-добрите футболисти.

Венсан Компани като мениджър на Бърнли

Забавно нещо е. Мислех си, когато играех срещу тях разполагаха с може би най-добрия си отбор в модерната си история. Времето ще покаже дали сега се доближават по него като качество, но със сигурност по отношение на интензитет доближават онези нива, които имаха, когато играх срещу тях като играч" - сподели Компани. След победата над Бърнли пък Юрген Клоп възхвали един от нападателите на Ливърпул.

Още: Ливърпул завърши 2023-та година с победа и свали Арсенал от върха в Англия (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички