Огромен финансов бонус за Рангник, ако докара Холанд в Манчестър


Огромен финансов бонус за Рангник, ако докара Холанд в Манчестър
Снимка: Getty Images

1459 0

Манчестър Юнайтед ще плати бонуси от 10 милиона евро на Ралф Рангник, ако специалистът спомогне да се случи трансферът за Ерлинг Браут Холанд през новия сезон.

Холанд има откупуваща клауза, която е на стойност 63 милиона паунда в договора си с Борусия Дортмунд и тя ще е активна през летния трансферен пазар. Именно заради това абсолютно всички европейски колоси са спрягани за закупуването на норвежеца.

Според германските медии Рангник е уверен, че ще успее да убеди нападателя на вестфалци да премине на „Олд Трафорд”. Bild пише, че Юнайтед е обещал да заплати 10 милиона евро на Рангник под формата на бонуси, ако той успее да докара нападателя в Англия за новия сезон.

Германецът има ясен план как може това да се случи и вкаралият 71 гола и подал за други 19 в 70 мача за Борусия Дортмунд да продължи кариерата си на Албиона.

Временният мениджър на Юнайтед Рангник е имал ключова роля за закупуването на Холанд от Ред Бул Залцбург от Малмьо през 2019-а година и е в добри отношения и със семейството на футболиста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички