Официално: Солскяер ще води "червените дяволи" до края на сезона


Официално: Солскяер ще води "червените дяволи" до края на сезона
Снимка: Getty Images/Guliver

3223 0

Часове след уволнението на Жозе Моуриньо ръководството на Манчестър Юнайтед потвърди, че до края на сезона тимът ще бъде воден от бившия нападател на отбора Оле Гунар Солскяер.

На "Олд Трафорд" се завръща и Майк Фелън, който бе асистент по време на ерата на сър Алекс Фъргюсън в клуба. Майкъл Карик и Киърън Маккена, които бяха част от щаба на Моуриньо, запазват постовете си.

Моуриньо загуби работата си ден след поражението от Ливърпул с 3:1 на "Анфийлд", което остави "червените дяволи" на 19 точки от върха във Висшата лига.

ПОСРЕЩНАТ КАТО МЕСИЯ, ОТСТРАНЕН КАТО ТУМОР

45-годишният норвежец Солскяер спечели две шампионски титли с Мьолде (2011, 2012), преди да проведе кратък и неуспешен период в Кардиф Сити през 2014 г. Година по-късно той се върна в Мьолде и бе начело на тима досега. Солскяр е един от любимците на феновете на Юнайтед, след като през 1999 г. във финала на Шампионска лига срещу Байерн вкара победния гол в последната минута (2:1), което му донесе прякора "Убиеца с бебешко лице".

Звездата на тима Пол Погба изглежда е сред най-щастливите от раздялата с Моуриньо. Вижте как се подигра той с треньора си в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички