Официално: Шампионът Манчестър Сити се подсили с португалски национал


Официално: Шампионът Манчестър Сити се подсили с португалски национал
Снимка: Getty Images

1333 0

Английският шампион Манчестър Сити се подсили с португалски национал. "Гражданите" подписаха с халфа на Уулвърхемптън Матеус Нунеш, като договорът е за 5 години. Новината обявиха носителите на златен требъл на своя сайт.

От Манчестър Сити не съобщават подробности за трансфера, но според "The Athletic" е ще платят 53,2 милиона паунда на "вълците" за 25-годишния футболист.

През миналия сезон Нунеш участва в 34 мача във Висшата лига, в които вкара 1 гол. Той е четвъртото лятно попълнение на Сити след Йошко Гвардиол, Матео Ковачич и Жереми Доку.

"Не можех да откажа възможността да работя с Пеп Гуардиола, един от най-великите мениджъри на всички време , и с някои от най-добрите играчи в света.

Научих толкова много през моя сезон в Уулвърхемптън и искам да продължа да ставам все по-добър във Висшата лига - първенството, което ме кара да показвам най-добрата си игра", каза Нунеш при представянето си.

Уулвърхемптън привлече португалеца преди точно една година срещу рекордните за тях 38 милиона паунда. По-рано "гражданите" продадоха свой футболист на Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички