Гуардиола: Срещу Ливърпул аз ще играя като опорен халф, а Клоп - като ляв бек


Гуардиола: Срещу Ливърпул аз ще играя като опорен халф, а Клоп - като ляв бек
Снимка: Getty Images

1409 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола се пошегува, че ще обуе бутоните и ще излезе да играе сам срещу Ливърпул в турнира Купата на Лигата. Испанецът говори преди мача с Брентфорд, който впоследствие отборът му загуби с 1:2 с гол в 90+7'.

"Гражданите" ще проведат следващия си мач през декември, когато ще се изправят срещу мърсисайдци в 4-ия кръг на второстепенния за тях турнир. Дербито на "Етихад" ще бъде няколко дни след финала на Мондиал 2022 - на 20 декември, и Гуардиола рискува да няма на разположение голям брой от своите играчи.

"Какви са плановете ми за този мач? Зависи кога играчите ще завършат участието си на Световното първенство и кога ще се върнат. Ще видим колко играчи ще бъдат в редиците. Тогава ще решим. Зависи от това кога ще завършат участието си със своите национални отбори", коментира Гуардиола, цитиран от "Liverpool Echo".

"Той (Юрген Клоп, бел.ред.) ще играе ляв бек, а аз ще играя дефанзивен халф. Такъв е планът. Не знам колко играчи ще имаме на разположение срещу Ливърпул", допълни испанският специалист. А ето за какъв проблем в Сити призна наскоро Гуардиола. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички