Официално! Португалската звезда Диого Жота подписа нов договор с Ливърпул


Официално! Португалската звезда Диого Жота подписа нов договор с Ливърпул
Снимка: Getty Images

1618 0

Португалската звезда на Ливърпул Диого Жота парафира нов дългосрочен договор, похвалиха се от „Анфийлд“. В официалното съобщение от клуба не се посочва продължителността на споразумението. Новият контракт на 25-годишния нападател е до 30 юни 2027 година, сочат информациите.

Жота акостира на „Анфийлд“ през септември 2020 година от Уулвърхямптън. Той има на сметката си 34 гола и 9 асистенции за 85 мача с екипа на Ливърпул..

Задължително трябва да кажа, че наистина съм горд. Успях да се утвърдя като важен играч за клуба, откакто пристигнах тук преди две години, което беше и моята цел от самото начало. Сега, подписването на нов дългосрочен договор, очевидно е доказателство за вярата в мен от страна на клуба. За мен е добре да зная, че ще бъда тук известно време“, коментира самият Жота

Началото е на нов сезон, нека го направим. Когато се бориш за всичко, както го направихме ние през миналата година, просто искаш да го правиш отново и да го направиш по-добре, защото е възможно”, заяви още протугалецът.

А ето какво ще е бъдещето на друга звезда на „мърсисайдци“.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички