Официално: Отложиха мача между Брентфорд и Манчестър Юнайтед!


Официално: Отложиха мача между Брентфорд и Манчестър Юнайтед!
Снимка: Getty Images

3539 0

В ранните часове на 14 декември бе взето решение срещата от 17-ия кръг на английската Висша лига между отборите на Брентфорд и Манчестър Юнайтед да бъде отложена!

Новината бе съобщена от ръководството на "червените дяволи", които поднесоха своите извинения на домакините за причиненото неудобство:

"Манчестър Юнайтед може да потвърди, че срещата ни от Висшата лига срещу Брентфорд, която трябваше да се изиграе във вторник, 14 декември, от 21:30 часа е отложена, като тепърва ще бъде решено кога ще може да се проведе".

"След като PCR тестовете потвърдиха данните от бързите тестове на играчите и служителите, стана ясно, че имаме бързо разпространение на заразата, което трябва да бъде следено изкъсо. Затова бе взето решението за затваряне на базата в Карингтън за 24 часа, за да минимизираме риска от допълнително избухване на заразата. Хората с положителни тестове са изолирани според протокола на Висшата лига".

"След като тренировката бе отменена и след настъпилия смут в отбора, преценихме, че здравето на футболистите е най-важно и помолихме мачът да бъде отменен. От Висшата лига уважиха молбата ни след като се посъветваха с медицинските лица. Манчестър Юнайтед иска да се извини на Брентфорд за причиненото неудобство", написаха от Юнайтед.

Припомняме, че преди броени дни мач на Тотнъм от вътрешното първенство също бе отменен заради случаи на коронавирус в състава на "шпорите". Добрата новина за Антонио Конте е, че част от футболистите му вече започнаха да тренират!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички