Мрачно: Коронавирусът влезе и в Манчестър Юнайтед


Мрачно: Коронавирусът влезе и в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1872 0

Неприятни новини за феновете на Манчестър Юнайтед дойдоха от клуба. Те гласят, че на "Олд Трафорд" има бум на заразени с коронавирус, заради което "червените дяволи" не са могли да проведат по план неделната си тренировка. Информацията е на достатъчно сериозен източник като "The Athletic".

Сред заразените са малък брой играчи и служители на клуба, които са дали положителни проби тази сутрин. Заради това отборът е провел само индивидуални, безконтактни занятия на открито. Далите положителна проба са били изпратени вкъщи.

Според "The Athletic" цялата група, пътувала за съботния мач срещу Норич (1:0), е дала отрицателни проби. Ръководството на Висшата лига е било информирано за ситуацията, но засега няма яснота дали мачът с Брентфорд, който е във вторник, 14 декември, ще се състои.

По-рано бум на заразени с COVID-19 имаше в Тотнъм, заради което бяха отменени два мача на "шпорите" - в Лига на конференциите и във Висшата лига. Малко след това заразата плъзна и в друг член на английския елит - подробности тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички