Официално: Нюкасъл се изръси с 25 милиона паунда за 30-годишен нападател


Официално: Нюкасъл се изръси с 25 милиона паунда за 30-годишен нападател
Снимка: Getty Images

1090 0

Нюкасъл финализира трансфера на нападателя на Бърнли Крис Ууд за сумата от 25 милиона паунда. Той сподели, че е щастлив да подпише договор за две години и половина със "свраките" и е на разположение за съботния (15 януари) мач от Висшата лига срещу конкурента в битката за оцеляване Уотфорд.

"Играл съм на "Сейнт Джеймсис Парк" няколко пъти и е невероятно място, така че да имам възможността да представлявам този клуб с тези невероятни привърженици зад мен и моите съотборници е много специално. Клубът и мениджърът са страхотни и нямам търпение да изляза на терена и да се отплатя за гласуваното ми доверие, особено когато предстои ключова част от сезона за нас", каза Ууд пред клубния сайт.

Нюкасъл активира откупната клауза на 30-годишния нападател тази седмица, след като стана ясно, че Калъм Уилсън отпада за осем седмици с контузия на прасеца. Крис Ууд е второто ново попълнение на тима през този месец, след пристигането на Кийрън Трипиър за 12 милиона паунда от испанския Атлетико Мадрид.

Ууд бе с ключова роля (общо 17 мача през сезона) в борещия се за оцеляване Бърнли, който е над Нюкасъл в класирането само заради по-добрата си голова разлика.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички