Официално: Манчестър Юнайтед обяви дългоочакваната раздяла с Пол Погба (ВИДЕО)


Официално: Манчестър Юнайтед обяви дългоочакваната раздяла с Пол Погба (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

12572 0

Английският гранд Манчестър Юнайтед официално потвърди това, което се знаеше от дълго време насам - Пол Погба напуска "Олд Трафорд" през лятото на 2022 година!

В официално изявление "червените дяволи" написаха: "Клубът може да обяви, че Пол Погба ще напусне Манчестър Юнайтед в края на месец юни, когато договорът му изтече".

В следващите редове се изреждат постиженията на французина през всичките му сезони на Острова, а публикацията завършва с традиционното:

"Всички в клуба бихме искали да поздравим Пол за успешната му кариера и да му благодарим за приноса към Манчестър Юнайтед. Желаем му всичко най-добро в следващите стъпки от неговото забележително приключение".

През лятото на 2016 година, Погба се присъедини към Юнайтед с трансфер от Ювентус. С червения екип изигра общо 233 мача във всички турнири, вкарвайки 39 гола и добавяйки още 51 асистенции на своята сметка. 

На този етап няма 100% сигурна информация къде ще продължи кариерата на 29-годишния полузащитник, но наскоро се появиха сведения, че вече е направил своя избор по оста ПСЖ - Ювентус! (подробности в линка)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички