Официално: Легенда на Челси влезе в щаба на Лампард в Евертън


Официално: Легенда на Челси влезе в щаба на Лампард в Евертън
Снимка: Getty Images

1543 0

Евертън назначи Ашли Коул, бивш съотборник на новия мениджър на „карамелите“ Франк Лампард в Челси и Англия, като треньор на първия тим. Коул напуска ролята си в школата на Челси, за да се присъедини към щаба на Лампард, който включва още асистентите Джо Едуардс и Дънкан Фъргюсън, треньора на първия тим Пол Клемънт, треньора на първия тим и отговорник за представянето Крис Джоунс и наставника на вратарите Алан Кели.

„Щастлив съм да добавя Ашли към треньорския си щаб. Всички знаят за неговата страхотна кариера и това какво е постигнал във футбола. Сега той е дълбоко-уважаван треньор, което е видимо от работата му с младежкия национален отбор на Англия до 21 г. Той ще донесе достатъчно ентусиазъм, опит и е много добър млад треньор, който подсилва нашия треньорски щаб“, коментира Лампард за клубния сайт.

„Бях развълнуван, когато Франк ми предложи да се присъединя към него в Евертън. Това е брилянтна възможност с фантастичен клуб и аз идвам тук, за да работя усилено и да се опитам да помогна за бъдещи успехи на Евертън. Шансът да се събера отново с Франк е още една важна част от решението ми. Той е отличен мениджър и лидер. С останалата част от щаба тук, имаме всичко необходимо за това, което искаме да постигнем заедно“, добави Коул.

Междувременно стана ясно, че Евертън се интересува от нападател на Реал Мадрид (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички