Официално: Ключов играч си тръгва от Манчестър Юнайтед през лятото (ВИДЕО)


Официално: Ключов играч си тръгва от Манчестър Юнайтед през лятото (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2331 0

В началото на сезона в Англия медиите припомниха, че ръководството на Манчестър Юнайтед ще има тежката задача да поднови договорите на почти половината си футболисти от първия отбор. По-голямата част от тях подписаха нови контракти, но днес стана ясно, че един от тях няма да остане на "Олд Трафорд" през новия сезон.

Става въпрос за полузащитника Андер Ерера. Той има контракт до края на сезона, като двете страни не са стигнали до договорка и така испанецът ще си тръгне като свободен агент след края на кампанията. В официалната страница на Манчестър Юнайтед в "Twitter" пък се появи и обръщение от самия Ерера към феновете.

"Сърцето ми е червено. Разбрах го в първия път, в който играх на "Олд Трафорд" и в момента, в който облякох екипа. Това е клуб с хиляди фенове, които помнят играчите, които са дали всичко от себе си. Почувствах се специален, когато чух да скандират името ми и бях горд, когато феновете решиха, че съм част от невероятната им история. Всеки път, в който съм играл за клуба, без значение дали печелим или губим, дори и когато не можех да играя, разбрах какво значи този клуб. Винаги ще помня тези почти 200 мача, които изиграх с този екип, защото бе истинска чест да играя за най-големия отбор в Англия. Благодаря ви за изключителните пет години", заяви Ерера.

По-рано този месец се появи информация, че Ерера дори вече е договорил личните си условия. Къде се очаква той да продължи кариерата си може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички