За кого ли говори Солскяер: Не искам златотърсачи в Манчестър Юнайтед


За кого ли говори Солскяер: Не искам златотърсачи в Манчестър Юнайтед
Снимка: Guliver/GettyImages

2577 0

Оле Гунар Солскяер не иска в отбора си футболисти, които са в клуба само заради парите. По този начин той се обърна към всички играчи в Манчестър Юнайтед, които напоследък не се вълнуват от футболната си форма, а само да дойде краят на сезона час по-скоро. Новият мениджър на тима не одобрява тези действия и насочи коментара си преди дербито с Челси именно към тях.

"Трябват ни добри играчи с правилно отношение към работата. Цял живот съм вярвал именно в това, че успехът идва при хората с правилна настройка. Играчи, които мислят само за пари или слава, не са подходящи не само за Юнайтед, но и за всеки друг клуб под мое ръководство", отсече "убиеца с бебешко лице".

"Подобна ситуация ми е позната от работата в Кардиф и Мьолде. Трябват ми футболисти, които споделят моите ценности, а не такива, които са дошли при нас, само защото ще получават 20 процента повече”, каза Солскяер.

Веднага се заговор, че коментарът е индиректно насочен към Пол Погба, за когото все по-усилено се говори, че ще премине в Реал Мадрид. Андер Ерера пък "симулира" травма, според медиите на Острова, а всъщност вече има договор с ПСЖ и няма желание да се хаби за настоящия си отбор. След края на сезона със свободен трансфер си тръгват Антонио Валенсия и Хуан Мата, а още много футболисти се очаква да бъдат продадени, за да бъде финансирана мащабна лятна селекция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички