Официално: Де Хеа преподписа с Юнайтед


Официално: Де Хеа преподписа с Юнайтед

1816 0

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа подписа нов договор с клуба до 2019 година, с опцията за удължаване с още една година. Новината бе потвърдена официално от "червените дяволи".

Само преди десетина дни испанският страж бе съвсем близо до трансфер в Реал Мадрид, но в последния момент сделката пропадна заради забавяне на документацията, като в крайна сметка трансферът не бе регистриран преди затварянето на трансферния прозорец. Впоследствие двата клуба се обвиниха един друг за недоразумението, а днес Де Хеа реши да обвърже дългосрочното си бъдеще с Юнайтед.

"Много съм щастлив, че започвам тази нова глава в Манчестър Юнайтед. Винаги съм изпитвал удоволствие да играя с тези страхотни играчи и пред нашите невероятни фенове. Манчестър Юнайтед е специален клуб, а "Олд Трафорд" е идеалното място за мен да продължа развитието на кариерата си. Нямам търпение да оставя едно трудно лято зад гърба си и да се концентрирам върху здравата работа, за да мога да помогна на тима да бъде успешен", сподели Де Хеа, след като подписа новия си контракт.

Мениджърът на отбора Луис ван Гаал също изрази задоволството си от новия договор на своя играч.

"Той е един от най-добрите вратари в света. Щастлив съм, че той ще бъде част от клуба още много години. Той бе много важен за нас през миналия сезон и спечели наградата за играч номер 1 в последните две години. Той е още млад и има още много успешни години пред себе си", коментира холандският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички