Обрат: Погба преподписва с Манчестър Юнайтед


Обрат: Погба преподписва с Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

4569 0

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба има желание да подпише нов договор с „червените дяволи“ и да остане в отбора. Френският полузащитник бе считан за почти сигурно напускащ „Олд Трафорд“, но сега нещата може и да се променят.

Сами Мокбел от ‘Daily Mail’ сподели, че 26-годишният полузащитник е променил решението си след идването на Бруно Фернандеш през зимата и е готов да се обвърже дългосрочно с Манчестър Юнайтед. Световният шампион с Франция от 2018-та година е изиграл едва 8 срещи за отбора през този сезон, след като лекува контузия в глезена. Той не е бил на терена за „червените дяволи“ от края на миналата година. В същото време Бруно Фернандеш отбеляза 3 гола и направи 3 асистенции в първите си 8 срещи за Манчестър Юнайтед и донесе така желания баланс в центъра на терена на тима на Солскяер, нещо, което през последните години се очакваше именно от Погба.

Френският полузащитник има договор на „Олд Трафорд“ до юни 2021-ва година. През последните месеци той бе свързван с трансфер в Реал Мадрид, Барселона и бившия му отбор Ювентус. А ето защо Пол Погба създава главоболия на Оле Гунар Солскяер.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички