Обрат на 180 градуса: Антонио Рюдигер остава в Челси


Обрат на 180 градуса: Антонио Рюдигер остава в Челси
Снимка: Getty Images

1671 0

Покрай всички спекулации около бъдещето на Антонио Рюдигер, то германското издание Bild написа, че бранителят е постигнал съществен прогрес в преговорите с Челси за нов договор.

Централният защитник е силно желан от Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед и ПСЖ, след като договорът му със „сините“ изтича в края на този сезон и той може да премине, в който и да било отбор, без пари.

Именно такива бяха и внушенията, че националът на Германия ще напусне в търсене на по-сериозен контракт, но журналистът Кристиан Фалк потвърди, че Рюдигер в този момент иска да остане в актуалния европейски първенец.

Фалк акцентира, че двете страни са постигнали сериозен прогрес в разговорите помежду си, след като Рюдигер допреди това е бил разочарован от офертите, които са били предлагани от Челси.

28-годишният играч е в страхотна форма през този сезон и има 27 мача във всички турнири за лондончани, в които е вкарал два гола и е подал за други четири. Общо за „сините“ той има 176 мача след трансфера си от Рома през 2017-а година и е ключова част в състава на Томас Тухел след пристигането на германския мениджър в западен Лондон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички