Обезпокоително: Хари Кейн не се яви на тренировка на Тотнъм


Обезпокоително: Хари Кейн не се яви на тренировка на Тотнъм
Снимка: Getty Images

1788 0

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн не се е появил за предсезонна тренировка с Тотнъм, което засили спекулациите относно негов трансфер в Манчестър Сити. 28-годишният футболист трябваше да се завърне към клубната подготовка за следващия сезон след почивката си заради Евро 2020, но не го е направил.

По-рано тази година Кейн обяви пред клуба, че иска да напусне и според информациите Сити вече са отправили оферта от 100 млн. паунда за английския национал. Въпреки това президентът на Тотнъм Даниел Леви иска 160 млн. паунда за звездата на „шпорите“ – сума, която не е достигната от Сити, въпреки че „гражданите“ са уверени, че могат да осъществят трансфер преди затварянето на летния прозорец на 31 август.

Сити се интересуват сериозно и от плеймейкъра на Астън Вила Джак Грийлиш, но той се появи на първа предсезонна тренировка с тима след паузата заради участието си на Евро 2020. А ето къде предпочита Леви да прати голямата си звезда. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички