Манчестър Сити взима Кейн веднага след Грийлиш?


Манчестър Сити взима Кейн веднага след Грийлиш?
Снимка: Getty Images/Guliver

11771 0

Манчестър Сити е на прага да си подсигури услугите на английския плеймейкър на Астън Вила Джак Грийлиш, а седмица след това е възможно да видим и Хари Кейн от Тотнъм с екипа на „гражданите”.

Бирмингамци планират да одобрят офертата от 100 милиона паунда за Грийлиш, който може да акостира на „Етихад” точно преди мача за Къмюнити Шийлд срещу Лестър Сити идния уикенд.

Според информации на британските таблоиди актуалният английски шампион планира да закупи и нападателя Кейн с нов голям трансфер. Самият футболист има огромното желание да напусне „шпорите” и се очаква Сити да счупят по този начин на дваж пъти трансферния рекорд във Великобритания.

Кейн, който е оценяван от Тотнъм, се наслади на жестока кампания за Англия на Евро 2020, вкарвайки четири гола в седем мача, а англичаните стигнаха до финалния мач от надпреварата.

28-годишният Кейн игра фантастично и за клуба си през миналия сезон, вкарвайки 33 гола и подаде за други 17 във всички надпревари. А какъв "странен" трансфер обяви Сити, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички