Нуно Ешпирито Санто няма да убеждава никого, че трябва да играе за Тотнъм


Нуно Ешпирито Санто няма да убеждава никого, че трябва да играе за Тотнъм
Снимка: Getty Images

1438 0

Старши треньорът на Тотнъм Нуно Ешпирито Санто даде пресконференция днес преди старта на сезон 2021/22 в английската Висша лига. "Шпорите" приемат шампиона Манчестър Сити в първия кръг, а португалецът коментира ситуацията с Хари Кейн:

"Хари Кейн тренира днес. Разбира се, че си поговорихме, но това е нещо лично. Той се подготвя също като Браян Хил и Кристиан Ромеро, които се присъединиха към нас по-късно. Трябва да бъдем внимателни, но всичко е наред. Все още ни предстои утрешната тренировка, за да решим за играчите, които не са тренирали достатъчно с нас. Трябва да помислим и разполагаме с още един ден, за да решим кой ще играе. Кейн е тук при нас, той е играч на Тотнъм. Трябва да мислим за утре. Нека да се подготвим за утрешната тренировка и да мислим ден за ден", заяви той.

"Всички играчи, които работят с нас, са наши футболисти. Нямам притеснения, че ще трябва да ги убеждавам да играят за Тотнъм, защото това е огромен и фантастичен клуб. Трябва да сме горди, че сме тук. Вижте, не можем да контролираме това, което се случва навън - новините, спекулациите и слуховете. Това са неща, които ни обкръжават като клуб. Но ние като група от играчи се затваряме и това е най-добрият начин да се подготвим. Не бива да има разсейване сред нас. Наясно сме какво трябва да направим и си имаме щит. Трябва да браним този щит възможно най-добре", добави още бившият треньор на Уулвс.

Мачът между Тотнъм и Манчестър Сити е в неделя (15 август) от 18:30ч. българско време!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички