Нуно Ешпирито Санто е научил бъдещето на Хари Кейн от боса на Тотнъм Даниел Леви


Нуно Ешпирито Санто е научил бъдещето на Хари Кейн от боса на Тотнъм Даниел Леви
Снимка: Getty Images/Guliver

1312 0

Новият старши треньор на Тотнъм Нуно Ешпирито Санто е разговарял с призидента на "шпорите" Даниел Леви относно звездата на тима Хари Кейн, който през пролетта изрази желание да си тръгне от "Уайт Харт Лейн".

Според "Daily mail" португалецът е получил уверение от боса на Тотнъм, че №10 ще остане в клуба и през сезон 2021/22 и той трябва да прави планове за новата кампания с мисълта, че Кейн ще бъде на негово разположение.

Изданието посочва, че нападателят на Англия ще бъде продаден само при едно условие - в офисите на Тотнъм да пристигне оферта в размер на 150 милиона! Наскоро Манчестър Сити опита да примами клуба с предложение около 100 милиона, но Даниел Леви го отхвърли моментално.

В същото време Хари Кейн има договор с Тотнъм за още три години, така че Леви не е приснат от времето и не е длъжен да се съгласява на по-ниски оферти.

Не така обаче стоят нещата с друга голяма звезда във футбола - Килиан Мбапе. Младокът има договор с ПСЖ до лятото на 2022 година и смята да си тръгне като свободен агент, а това няма да се хареса на парижани!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички