На Острова изпратиха две резерви на Тотнъм при богаташите от Нюкасъл


На Острова изпратиха две резерви на Тотнъм при богаташите от Нюкасъл
Снимка: Getty Images

1530 0

Двама футболисти на Тотнъм не попаднаха в групата на отбора за днешното гостуване на Бърнли от 1/8-финалите за Купата на Лигата и това породи множество спекулации в английските медии!

"Daily Mail" съобщава, че Деле Али и Хари Уинкс е все по-вероятно да си тръгнат от "Уайт Харт Лейн" ако не през зимата, то най-късно през лятото на 2022 година. Изданието дори твърди, че и двамата могат да облекат екипа на Нюкасъл, който отскоро е с най-богатите собственици във Висшата лига и се очаква да бъде особено активен на трансферния пазар...

Интересно е да се отбележи, че в първите си седмици начело на "шпорите" Нуно Ешпирито Санто гласуваше голямо доверие на Деле Али, но с течение на мачовете той отново стана резерва за сметка на Лукаш Моура. Що се касае до Хари Уинкс, юношата на Тотнъм получава шансове предимно в Лигата на конференциите, тъй като титуляри в средата на терена са Хойберг и Скип. 

Днешният мач на Тотнъм срещу Бърнли започва в 21:45 ч. българско време, а ТУК можете да разберете как завършиха снощните сблъсъци от турнира за Купата на Лигата на Острова!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички