Димитър Бербатов: Манчестър Юнайтед се нуждае от подхода на Конте


Димитър Бербатов: Манчестър Юнайтед се нуждае от подхода на Конте
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5923 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира, че "червените дяволи" се нуждаят от мениджър като Антонио Конте, който да наложи ред в съблекалнята и да повиши дисциплината на играчите. Италианецът е спряган за наследник на Оле Гунар Солскяер на поста в последните дни.

"Напоследък се говори, че Антонио Конте е готов за разговори, ако мениджърският пост в Юнайтед се освободи. Той направи Интер шампион, направи Челси шампион. Конте има репутацията на човек, който работи здраво. Чувал съм го много пъти. Той вече е бил в Англия и го е правил - спечелил е Висшата лига".

"В момента всички говорят за Конте и някои смятат, че Юнайтед се нуждае от неговия дисциплиниран подход на работа, че футболистите се нуждаят от мениджър, който да им казва какво точно да правят. Ако не го правят - сядат на пейката. Може би именно от това има нужда Юнайтед от време на време".

"Луис ван Гаал е много сходен с Конте ще се отнася до дисциплината - тя е приоритет №1 за нидерландеца. Той също бе успешен и спечели ФА Къо. Конте има зад гърба си резултати и репутация, които подсказват, че може да се справи с голям клуб в Англия. Може би той е на първо място в списъка на ръководството", каза Бербатов.

А Пол Погба коментира слуховете за конфликт с Оле Гунар Солскяер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички