Нюкасъл ще замеря с пачки Шахтьор за звездата на Украйна


Нюкасъл ще замеря с пачки Шахтьор за звездата на Украйна
Снимка: Getty/Gulliver images

1054 0

Нюкасъл Юнайтед сондира възможността да закупи звездата на Шахтьор Донецк Михайло Мудрик още през зимния трансферен прозорец. 21-годишният украинец впечатлява за „миньорите“ с изявите си, като има осем гола и седем асистенции в 15 мача.

Мудрик вкара пет от тези попадения и толкова асистенции в 9 мача от лигата, като останалите числа са в групите на Шампионска лига. След тези показатели спекулациите около бъдещето мус е засилиха, като Манчестър Сити и Реал Мадрид също следят изявите на младия атакуващ футболист.

Арсенал също се е свързал с Шахтьор за него, като дори Фабрицио Романо потвърди, че „топчиите“ имат амбиции да го привлекат.

Според британската преса обаче Нюкасъл вече обмисля колко пари да предложи на колегите си от Шахтьор за нападателя, като се очертава от Украйна да поискат минимум 50 милиона паунда за услугите на своя футболист.

Собствениците на Нюкасъл ще са готови да дадат още пари на Еди Хау, за да може английският мениджър да надгради състава си през този добър сезон за клуба от севера, след като тимът се бори за място в Топ 4 във Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички