Нюкасъл се завръща в Шампионска лига като победител (ВИДЕО)


Нюкасъл се завръща в Шампионска лига като победител (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1117 0

Нюкасъл се завърна на победния път в събота вечер, след като бе загубил последните си три двубоя във Висшата лига преди паузата за националните отбори.

В петия кръг "свраките" се наложиха с 1:0 като домакин над Брентфорд. В герой за победителите се превърна Калъм Уилсън с попадение от дузпа в 64-ата минута. Седем минути по-рано ВАР отмени гол именно на англичанина, който извърши нарушение в атака. 

На по-късен етап голаджията бе близо до изпълнението на втори наказателен удар, но след преглед с ВАР Поусън отмени решението си за дузпа. 

В крайна сметка Нюкасъл успя да се превърне в първия отбор, който побеждава Брентфорд от началото на сезона. По-рано това не успяха да сторят Тотнъм, Кристал Палас, Фулъм и Борнемут. За "свраките" обаче това бе едва втора победа след разгромната над Астън Вила с 5:1 на старта. 

Сега обаче предстои по-интересно изпитание пред Нюкасъл - гостуване след три дни на Милан в Шампионска лига. Английският тим се завръща в груповата фаза на най-комерсиалния турнир за първи път от 20 години. 

Следете всички предстоящи мачове в Шампионска лига със SportLive.bg!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички