"Всеки да поеме отговорност за собствените си грешки" - Бруно Фернандеш с призив към Манчестър Юнайтед


"Всеки да поеме отговорност за собствените си грешки" - Бруно Фернандеш с призив към Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1307 0

Разочарованието за Манчестър Юнайтед в сряда вечер (29-и ноември) бе огромно - тимът на Ерик тен Хаг водеше с 3:1 на Галатасарай до 62-рата минута, но в крайна сметка си тръгна само с точка от Истанбул и по този начин драстично намали шансовете си за класиране на 1/8-финалите в Шампионска лига.

"Тежко е. Допуснахме елементарни голове. На два пъти пък водехме в резултата с по две попадения и изпуснахме прекалено много шансове, с които да затворим мача. Не бяхме достатъчно клинични", заяви Бруно Фернандеш след последния съдийски сигнал и допълни:

"Не знам какво да обясня. В края ни вкараха двата гола и вече нищо не можем да направим. Трябва да вдигнем главите си. В момента ми е трудно да бъда напълно откровен, защото не искам да бъда прекалено негативен. Но е факт, че това, което правим в Шампионска лига, просто не е достатъчно...".

"Това не е първият ни такъв мач. Трябва да разберем, че на такова ниво трябва да играем по-умно и да контролираме двубоите по-добре. Всеки трябва да поеме отговорност за собствените си грешки. Класирането ни за 1/8-финалите вече не зависи изцяло от нас, но това е положението...", завърши разочарованият португалец.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ерик Тен Хаг пое вината и заговори за отговорност след поредния резил на Манчестър Юнайтед!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички