"Новият Суарес" - футболист захапа бивш играч на Ливърпул (ВИДЕО)


"Новият Суарес" - футболист захапа бивш играч на Ливърпул (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3970 0

Бившият полузащитник на Ливърпул Джо Алън бе замесен в нелеп инцидент, който напомни за друг бивш играч на мърсисайдци - Луис Суарес. Алън бе захапан от противников играч по време на мача между съставите на Стоук и Дарби.

Полузащитникът на гостите Брадли Джонсън захапа Алън по рамото, но конкретното нарушение остана незабелязано от главния рефер. Той все пак показа жълт картон и на двамата играчи за конфронтацията помежду им.

Агресивното поведение на Джонсън обаче не остана скрито от камерите и Английската футболна асоциация обвини халфа на Дарби, който дължи обяснение за поведението си до петък вечерта.

Джо Алън все пак побърза да оправдае Джонсън, като заяви, че дори не е бил ухапан. "Това може да изглежда по определен начин, но той не ме захапа. Може и да имаше нещо по фланелката ми, но не съм обезпокоен по никакъв начин и не смятам, че трябва да се стига твърде далеч", сподели Алън.

По подобен начин бившата звезда на Ливърпул Луис Суарес нарани тогавашния играч на Челси Бранислав Иванович. За това свое поведение уругваецът получи наказание от 10 мача. В по-късен етап Суарес се опита да захапе и защитника Джорджо Киелини, но тогава инцидентът стана в мач между националните отбори на Уругвай и Италия.

Междувременно капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън опита по нелеп начин да изкара червен картон на противников играч в мача от Шампионска лига срещу Пари Сен Жермен. Въпросната ситуация може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички