Нови правила, нов шериф: Всичко в Ливърпул е различно с фината промяна на Клоп и нов лидер


Нови правила, нов шериф: Всичко в Ливърпул е различно с фината промяна на Клоп и нов лидер
Снимка: Getty Images

17489 0

Възпитаниците на Юрген Клоп отново са сред водещите теми за коментари сред футболните запалянковци, след като героично спечелиха точка от визитата си на Манчестър Сити на "Етихад". 

В герой за мърсисайдци се превърна Трент Александър-Арнолд, който в последно време е заслужил да бъде сред лидерите на световния колос. Английският национал вкара изравнителното попадение за крайното 1:1, а от тази кампания е сред капитаните на клуба. 

Новите лидери на "Анфилд"

Причината е напускането на Джеймс Милнър, който бе точно под Джордан Хендерсън в капитанската йерархия. Припомняме ви, че и третият споменат англичанин сложи край на периода си на "Анфийлд" в близкото минало. Така Ван Дайк пък пое изцяло капитанската отговорност. 

"Лалето" разцъфва вече шест години в английския колос, макар че още в Селтик показа лидерските си качества. Сега в пресата на Острова съобщават, че двамата бранители за въвели свои правила в съблекалнята. 

Наследниците са по-спокойни

Централният защитник е заложил на радикална промяна, след като Хендерсън и Милнър до последно потискали съотборниците си в някои отношения и ги заплашвали с глоби в съблекалнята. Сега подобно нещо няма и с мирен тон играчите опитват да разрешават проблемите и да се сплотяват. 

Вижте по кой параграф Александър-Арнолд направи поредния си удар срещу Манчестър Сити!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички