"Не съм глупав" - Юрген Клоп призна по-големите шансове на Манчестър Сити, коментира и "искрите" между Дарвин Нунес и Хосеп Гуардиола


"Не съм глупав" - Юрген Клоп призна по-големите шансове на Манчестър Сити, коментира и "искрите" между Дарвин Нунес и Хосеп Гуардиола
Снимка: Getty Images

6395 0

"Не съм глупав или наивен... гледах мача и ако ме питате кой имаше по-голям шанс да вземе трите точки - това очевидно беше Сити, но ние също имахме своите моменти, а и сме печелили двубои с по-малко шансове от тези, които създадохме днес" - това заяви треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, след равенството 1:1 с "гражданите".

"През първото полувреме не ми хареса езикът на тялото на моите футболисти. След това променихме някои детайли и разликата се видя", допълни той.

Относно контузиите на Диого Жота и Алисон Клоп заяви: "Надявам се, че не са толкова сериозни, но в момента нямам представа за какво точно става въпрос. Ще трябва да изчакаме прегледите".

Наставникът на мърсисайдци бе запитан и за напрежението между Дарвин Нунес и Хосеп Гуардиола след последния съдийски сигнал (ВИДЕО), но бе категоричен:

"Ситуацията нямаше нищо общо с ожесточеното ми историческо съперничество с Пеп. Дори не мисля, че Дарвин знае много за него. Това бяха просто емоции. Изненадващо, този път аз не бях замесен пряко. Обичам ги и двамата и просто се опитах да внеса спокойствие, макар че наистина не знаех какъв точно е проблемът и не разбрах нито дума".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Една идея по-малко щастливи" - коментарът на Хосеп Гуардиола след Манчестър Сити 1:1 Ливърпул!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички