Нов кошмар за Ливърпул: Мърсисайдци отпаднаха и от ФА Къп


Нов кошмар за Ливърпул: Мърсисайдци отпаднаха и от ФА Къп
Снимка: Gulliver/GettyImages

1742 0

Отборът на Ливърпул отпадна в 4-я кръг за турнира ФА Къп, след като претърпя поражение на своя "Анфийлд" с 2:3 от Уест Бромич Албиън. Така играчите на Юрген Клоп ще продължат борбата за Топ 4 във Висшата лига, както и участието си в Шампионска лига.

Срещата започна повече от добре за "червените" и още в 6' Роберто Фирмино с техничен удар откри, след като Бен Фостър бе избил удар на Мохамед Салах. 70' по-късно обаче резултатът бе изравнен от Джей Родригес, който бе оставен необезспокояван да се разхожда на границата на наказателното поле и с мощен шут матира Симон Миньоле.

След още 4' Родригес отново попадна в прегръдките на своите съотборници, след като засече подаване на Киърън Гибс в малкото наказателно поле.

В 27' бе отсъдена дузпа за нарушение срещу Салах, но Роберто Фирмино прати кълбото в напречната греда. До края на частта "дроздовете" стигнаха до още едно попадение след автогол на Жоел Матип.

Втората част започна с офанзивни действия на домакините, но за пореден път се видя, че тимът на Юрген Клоп има трудности, когато играе срещу тим, който се отбранява добре. Мърсисайдци стигнаха до втори гол чрез Мохамед Салах, но до края на срещата не успяха да притеснат повече Бен Фостър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички